Kyllingnudler

I dag skulle jeg spise middag alene og da benyttet jeg sjansen til å lage noe med masse koriander og kokosmelk. Jeg er den eneste i familien som virkelig liker dette så da var valget enkelt. Og så har jeg noen skikkelig gode eggnudler fra TT supermarked i Torggata i Oslo. Så her var det bare å bruke fantasien. Og her er resultatet, nam-nam:

Til 2 porsjoner:
1-2 kyllingbryst, avhengig av størrelse
1 gulrot, skåret i tynne strimler
1/2 løk i tynne skiver
1 vårløk, skåret på langs i tynne strimler
ca 1 dl. kål i tynne strimler
Saus:
4 dl kokosmelk, blandet med 2 ts Maizena
1 sp rød currypaste
2 sp fishsauce
1 sp soyasaus
1 sp oystersauce
1 sp ketchap manis (søt soyasaus)
Frisk koriander
Søt chilisaus
Nudler, mengde etter ønske

Skær kyllingen i tynne skiver ca. 3 cm lange. Stek kyllingen i litt olje. Tilsett deretter løk og hvitløk og stek ett par minutter. Ha så i resten av grønnsakene og stek ett minutt. Ha så i alle ingrediensene til sausen. La det hele koke et par minutter. Ha så i nudlene og bland godt. Ha i ønsket mengde koriander som blandes inn. Legg på tallerken og ha over frisk koriander og litt chilisaus rundt. En kald pils er kjempegodt til dette.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits