Rekeforrett

Denne forretten skal jeg lage mye av fremover. Det var et eksperiment, og det ble veldig vellykket. Og denne er sunn! Skikkelig god samvittighet når jeg spiste denne. Og det som er så deilig er at man fyller det man ønsker i et issalatblad, som man bretter sammen og spiser med hånden. Jeg valgte å fylle mine issalatblader med ferske reker, fetaost i lake, rømme, guacomole, rå løk, fiskerogn og sursøt chilisaus. Men man kan bruke det man ønsker og neste gang vi skal ha taco så skal jeg bruke issalatblad istedetfor tacoskjell.


Her er alle ingrediensene til forretten.

Og her er resultatet som man bare ruller sammen, for deretter å bli spise denne deilige, sunne forretten.
En ny favoritt.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

whooah - Line

18.05.2011 kl.19:16

Mm, hørtes og så utrolig godt ut! :)

Lisbet

19.05.2011 kl.09:41

Jeg lager noe lignende:

4 pers:

2 avocado

issalat

rød løk

1 beger ferdig pilla reker (kjøper de dyreste/beste)

1 beger apetina fetaost med oliven

Bland lett sammen, sett i kjøleskap en times tid

Lettvint og godt!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits