Hyllebærgele

Dette er en dessert for voksne for jeg har hvitvin i geleen. En utrolig deilig og frisk dessert som jeg laget til oss i går. Man kan selvfølelig droppe hvitvinen, men da blir den ikke like god. Og man kan erstatte hvitvin med sjampanje. Da blir den ennå bedre.

Til to personer:
1 1/2 dl vann
1 dl hyllebærsaft
1 1/2 dl hvitvin
4 plater gelantin og vann til bløtgjøring
Et par bringebær og blåbær

Legg gelantinene i kaldt vann for å mye den opp. Varm opp 1 1/2 dl vann. Ha i den bløtgjorte gelentinen og rør godt. Ha i hvitvin og hyllebærsaft. Hell geleen i serveringsglass og ha i bærene. La geleen stå i kjøleskapet til neste dag, eller til den stivner, ca. 6-8 timer.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits