Ostekake

Skikkelig god ostekake med smak av aprikos, mandarin og ananas. Så friskt og godt. Det var burdsag her i går og da bakte jeg noen av de "gamle" traverne mine, fruktpai og sjokoladekake. I tillegg laget jeg denn ostekaken som jeg syntes ble skikkelig god.

Hr er oppskriften:
200 g havrekjeks
100 g smør

Kakefyll:
1 ok appelsingele
1 beger Philadelphia Aprikos
1 beger kremost med ananas og mandarin
3 dl lettrømme

Knus havrekjeksen og smelt smøret. Bland dette godt og trykk massen ut i en form 24 cm. La bunnen bli kald. I mellomtiden lages fyllet. Lag gle, men bruk bare 3 dl vann. Rør osten myk og balnd i rømme. Rør inn geleen når den er avkjølt. Bland alt godt sammen og ha fyllet over kakebunnen. Sett kaldt til kaken har stivet 4-6 timer. Pynt med aprikoser eller andre bær etter ønske.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits