Sunn og god frokost

Denne frokosten var bare skikkelig god, og veldig rik på proteiner. Nå merker jeg faktisk på kroppen at jeg har lagt om litt på kostholdet. Kiloene forsvinner raskere enn før, og jeg føler meg skikkelig bra. Som jeg sier til jentene mine, bra med trening og et sunnt kosthold er nøkkelen til en sunn kropp. Jeg prøver å gå foran som et godt eksempel, og trener godt og regelmessig. Og med denne gode maten er jo livet skikkelig deilig. Og brød er helt overflødig her. Jeg ble skikkelig god og mett.


Foto: Rimmis

Denne frokosten var mye basert på det jeg hadde til middag for noen dager siden, kyllingbryst med Hummus og Tzatsiki. Jeg hadde litt kald kylling igjen som jeg skar i tynne skiver. Så var det bare å skjære opp lit agurk, løk og tomat. Jeg hadde over en god balsamicoeddik, litt olivenolje og Maldoon-salt. Så stekte jeg et speilegg. Skikkelig luksusfrokost som var utrolig god.

2 kommentarer

Bjørnar Waage

10.07.2011 kl.23:50

Mye fint på siden din her

Kjempefin side med mange gode oppskrifter. Du ser meg nok rundt for å teste ut noen av dem

http://matlidenskap.blogspot.com/

Rimmis

02.08.2011 kl.12:53

Hyggelig med sånne tilbakemeldinger. Rimmis

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits