Etter trening

Nå er det ikke lenge til ferie og beakini. Jeg har ligget i hardtrening de siste ukene og nå er det karbovennlig mat, nøtter og frukt, og masse trening. Er i kjempeform, men kiloene er der fortsatt :-) Får trøste meg med at kroppen liker treningen og jeg liker god mat og vin litt for godt.

I dag var jeg på spinning tidlig og spiste en  sunn frokost med ett speilegg og masse grønnsaker som jeg har skrevet om tidligere. Da jeg kom hjem var jeg helt utkjørt og trengte påfyll. Da skar jeg opp en nekatarin, en mandaring og litt bringebær, hadde over Cultura med pære (den er knallgod) og strødde over sesamfrø, gresskarfrø og hakkete peakannøtter. Det var bare utrolig god. Et godt tips til frokost eller for den del dessert.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits