Fylt avokado

En deilig forrett. Avokado med rommedressing og lakserogn. Nam-nam. Jeg elsker lakserogn.
Denne gangen hadde jeg ikke planlagt noen forrett, men jeg har alltid noe godt i kjøleskapet, så det var ikke så vanskelig å finne på noe godt å lage. Lakse- eller ørretrogn har jeg nesten alltid stående. Og rømme har jo de fleste i kjøleskapet. Avocadoen kjøpte jeg hadde var stor og godt moden.

Til to personer:
1 avocado
1 lite glass ørret- eller lakserogn

Saus:
4 sp rømme
1 sp finhakket agurk (uten skall)
1 sp finhakket vårløk
salt og pepper
1 ts hvitvinseddik (eller krydderedikk)

Bland alt til sausen og la den stå en times tid før servering. Anrett sausen og rognen som på bildet og pynt med litt balsamicoglace. Dette er godt og ser lekkert ut.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits