Como by i Nord-Italia

Como by er et av de deiligste stedene jeg vet om. Jeg kom dit frste gang for 14 r siden og har vrt der minst 10 ganger etter det. Og jeg blir ALDRI lei. Det er noe med byen som tar meg. Det er vakkert, italiensk, hyggelig, masse gode restauranter, butikker, og utroligkoselige piazzaer. Byen er s liten sman gr til alt.Den oser av sjarme.

Vi bor alltid p Hotel Metropole Suisse. Et flott hotell som ligger veldig sentralt til. N er Como by liten s det er gavstand til alt. Byen er ogs bilfri i sentrum. God shopping ogs, billigere enn i Milano.

Det er noen utrolig gode restauranter i Como, og jegvil anbefale Ristorante Sociale . Her m man bestille bord, det er vel verdt et besk. Fantastisk mat, hyggelig servering og flott lokale. Fikk den beste saltimbocaen jeg noen gang har spist .


Foto: Rimmis

Ellers er det mange gode restauranter i Como by, mange av dem ser man ikke fr om kvelden for de er lukket p dagtid.
En annen restaurant som er verdt et besk er Ristorante Rino. Nydelig mat, men som frstevalg ville jeg gtt for Ristorante Sociale.
P Ristorante Rino fikk vi en nydelig breasaola til forrett.


Foto: Rimmis

Til lunsj er det en fantastisk sjarmerende restaurant som heter Osteria del Gallo som er en familiedrevet restaurant. Maten er veldig god og vertskapet er kjempesjarmerende. Menyen endres fra dag til dag og den blir lest opp for deg. Vi skal tilbake hit.

Her koser Henning seg med en deilig caprese til forrett.


Foto: RImmis

Det beste med Como er stemningen, alle de sm piazzaene hvor man kan sette seg ned se p livet, for oss damer er det god shopping, og det er masse gode restauranter.

Her er jentene p ett av de mange torgene iComo.


Foto: Rimmis

Neste r er allerede booket. 3 netter i Como. Perfekt lengde. Da fr man tid til en utflukt samtidig som man har masse tid i Como by. Jeg anbefaler et besk her p det varmeste.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits