Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for å lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lørdagen vill jeg ha en ekstra god kylling så jeg kjøpte Stangekyllingbryst. Det er så godt og saftig. Jeg laget kyllingrullade som var stuffet med parmesan, pinjekjerner og annet godt. Det hele fikk bake i ovnen over gode småtomater sammen med urter. Et skikkelig godt måltid som smaker av Italia.

Til 2 personer:
2 kyllingbryst
1,5 dl finrevet parmesan
1 sp persille, finhakket
1 sp timian, finhakket
1 sp grilljermel
2 sp pinjekjerner, hakket i små biter
salt og pepperocini (chilipepper)

Del oppkyllingbrystet i to på langs, men ikke skjær helt igjennom. Brett ut brystet, og bank det litt flatt. Bland alt til stuffingen, og legg 1-2 sp over hver filet. Rulll sammen, og knut med hyssing. Brun kyllingen i pannen før den legges oppå tomater.

Tomatblanding (her velger man mengde selv):
Små smaksrike tomater
Hvitløk, finhakket
Olivenolje
Persille
Timian
Litt balsamicoeddik
Maldoonsalt
Pepperocini

Legg tomatblandingen i en ildfast form og ha over litt olivenolje. Bland godt.

Ha tomatblandingen inn i ovenen på 225 grader i 25 min, dekk med folie. Etter 25 minutter fjernes folien, og kyllingrulladene legges over. Strø over resten av parmesanblandingen. Stek i ovnen på 225 grader i 25 minutter. Server gjerne med en grønn tagliatelle.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits