Kyllingrullade med parmesanstuffing

Har man kyllingfilet i huset er mulighetene mange for lage en god middag. Jeg har alltid kylling i fryseren, men denne lrdagen vill jeg ha en ekstra god kylling s jeg kjpte Stangekyllingbryst. Det er s godt og saftig. Jeg laget kyllingrullade som var stuffet med parmesan, pinjekjerner og annet godt. Det hele fikk bake i ovnen over gode smtomater sammen med urter. Et skikkelig godt mltid som smaker avItalia.

Til 2 personer:
2 kyllingbryst
1,5 dl finrevet parmesan
1 sp persille, finhakket
1 sp timian, finhakket
1 sp grilljermel
2 sp pinjekjerner, hakket i sm biter
salt og pepperocini (chilipepper)

Del oppkyllingbrystet i to p langs, men ikke skjr helt igjennom. Brett ut brystet, og bank det litt flatt. Bland alt til stuffingen, og legg 1-2 sp over hver filet. Rulll sammen, og knut med hyssing. Brun kyllingen i pannen fr den legges opp tomater.

Tomatblanding (her velger man mengde selv):
Sm smaksrike tomater
Hvitlk, finhakket
Olivenolje
Persille
Timian
Litt balsamicoeddik
Maldoonsalt
Pepperocini

Legg tomatblandingen i en ildfast form og ha over litt olivenolje. Bland godt.

Ha tomatblandingen inn i ovenen p 225 grader i 25 min, dekk med folie. Etter 25 minutter fjernes folien, og kyllingrulladene legges over. Str over resten av parmesanblandingen. Stek i ovnen p225 graderi 25 minutter. Server gjerne med en grnn tagliatelle.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits