Biffgryte

N sitter jeg her. Skikkelig god og mett etter en nydelig middag. Jeg hadde igjen en del indrefilet fra helgen som jeg mtte bruke opp. N er ikke jeg s inmari glad i biff, og hadde mer lyst p en robust gryterett. Det er kanskje som" banne i kjerka" bruke indrefilet i en gryterett, men det ble skikkelig godt. S da er det vel greit da.

Til 4 personer:
150 g bacon skret i sm biter
600 g biffkjtt (indre- eller ytrefilet) i firkanter 3X3 cm
2 hvitlkfedd, finakket
1 sp tomatpuree
1 gul lk, finhakket
15-20 sm champinjong, del i to
2 dl vann (rdvin)
1 pakke (250 ml)rdvinssaus fra Jacobs (den er skikkelig god)
1 ts buljonpulver
noen kvaster timian
pepperocini (chilipepper)
salt (smakes til helt til slutt)

Brun kjttet i litt rapsolje.. Legg kjttet p en tallerken men lken og hvitlken stekes gyllen i samme gryte som kjttet ble stekt i. Legg lken sammen med kjttet. Stek soppen i litt olje til den er godt stekt. Ha alt over i gryten og tilsett vsken og krydder. La det hele smkoke en times tid. Server med ris, poteter eller potetmos. Dette er snadder.


Foto: Rimmis

Stikkord:

2 kommentarer

matgladilavkarbo

30.09.2011 kl.02:35

yammi, den s skikkelig nydelig ut ;)

Rimmis

02.10.2011 kl.12:20

matgladilavkarbo:Skikkelig god hstmat.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits