Fruktsalat

Her er et forslag på en deilig, og sunn dessert. For noen dager siden fikk jeg så utrolig lyst på noe søtt etter middagen og siden jeg tenker litt kalorier om dagen så har jeg ikke sjokolade eller is hjemme. Så da var det ikke mye som kunne dekke søtbehøvet etter middagen. Men jeg hadde masse frukt, nøtter og tørket frukt. Så dag laget jeg en nydelig fruktsalat. Det er en av de beste jeg har laget noen gang, hvis jeg ska si det selv. Det geniale her er at man bruker det man har tilgjengelig, og mengden bestemmer man selv.

Til min fruksalat denne gangen brukte jeg:
Tørket mango
Tørket blåbær
Tørket tranebær
Jordbær
Pære
Klementin
Sharon (eksotisk frukt)
Mintblader
Pistasjnøtter
Agavesirup (her kan man bruke flytende honning)

Del frukten i passe store biter og bland alt godt. Server med en gang. Det er skikkelig godt. Det er også godt å ha litt Vaniljekesam til dette.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits