Supersnacks

Jeg prøver så godt jeg kan å endre litt på kostholdet. Det vil ikke si at det er skikkelig slanking, men heller spise litt mindre til hvert måltid, og unngå sukker så godt jeg kan. Vin og kos i helgene dropper jeg ikke, men jeg tenker også her på om det finnes sunnere alternativer til desserter og f.eks. chips. Denne fredagen hadde jeg et veldig bra alternativ til peanøtter, som jeg ofte spiser sammen med et glass hvitvin før middagen. Jeg hadde kjøpt masse gode små plommetomater og sukkererter. Jeg delte tomatene i to og blandet dem sammen med sukkerertene. Jeg hadde over litt god, gammel balsamicoeddik (den er litt tyktflytende) og litt Maldoonsalt. Blandet forsiktig rundt og satte frem som snacks. Det var skikkelig godt og et fantastisk alternativ til usunn snacks.


Foto: Rimmis

Én kommentar

matgladilavkarbo

09.11.2011 kl.00:17

Dette hørtes utrolig godt ut.. nam nam må prøves.;)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits