Supersnacks

Jeg prver s godt jeg kan endre litt p kostholdet. Det vil ikke si at det er skikkelig slanking, men heller spise litt mindre til hvert mltid, og unng sukker s godt jeg kan. Vin og kos i helgene dropper jeg ikke, men jeg tenker ogs her p om det finnes sunnere alternativer til desserter og f.eks. chips. Denne fredagen hadde jeg et veldig bra alternativ til peantter, som jeg ofte spiser sammen med et glass hvitvin fr middagen. Jeg hadde kjpt masse gode sm plommetomater og sukkererter.Jeg delte tomatene i to og blandet dem sammen med sukkerertene. Jeg hadde over litt god, gammel balsamicoeddik (den er litt tyktflytende) og litt Maldoonsalt. Blandet forsiktig rundt og satte frem som snacks. Det var skikkelig godt og et fantastisk alternativ til usunn snacks.


Foto: Rimmis

n kommentar

matgladilavkarbo

09.11.2011 kl.00:17

Dette hrtes utrolig godt ut.. nam nam m prves.;)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits