Omelett med reker

Omelett er s enkelt lage, og man kan fylle den med det man mtte ha tilgjengelig. Denne gangen hadde jeg reker fra dagen fr, og da tenkte jeg at de kunne gjre nytten som fyll. Omeletten ble bare kjempegod.
Trikset for f en god omelett (syntes jeg) er varme den sakte. Da blir den fast i bunnen og litt myk verst. Jeg snur den ikke, men bretter den i to. Da vil det myke verst flyte litt ut og det er veldig godt.

Til en person:
2egg
Finhakkede urter
1 sp cottage cheese
1 sp finhakket gul paprika
Salt og chilipepper (eller vanlig pepper)
2 skiver gulost
Noen sm cherrytomater skret i skiver
1 sp finhakket mild lk

Pisk eggene og ha i cottage cheese, urter, krydder og paprika.Ha litt rapsolje i en varmet panne og stek omeletten sakte til den er fast og fin i bunnen, og nesten ferdig p toppen. Legg s p to skiver gulost og vent til den har begynt smelt. Ha s omeletten over p en tallerken og legg p tomater og reker p halve omeletten. Brett s den andre halvdelen over, og server med godt brd, eller en grnn salat.


Foto: Rimmis

n kommentar

solkro

19.11.2011 kl.15:50

Hei

Leste bloggen din . Jeg liker ogs lage mat :) og favoritten er indisk

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits