Smørbrød skinke og brie

En gang i bland orker jeg ikke å lage full middag, men jeg har jo allikevel lyst på noe godt. Da er dette smørbrødet helt perfekt. Og det beste med dette er at jeg bruker det jeg har i kjøleskapet. Hvis man bruker kreativiteten er det utrolig mye man kan få til av de råvarene man har. Denne gangen var jeg allikevel heldig for jeg hadde mye godt.

Til dette smørbrødet startet jeg med å smøre et tynt lag med tzatsiki (denne hadde jeg laget dagen før) på et godt stykke surdeigsbrød. Deretter la jeg på et par skiver god kryddersalami (italiensk), deretter parmaskinke, finhakket mild løk og så noen skiver brie. Toppet det hele med spirer og en god balsamicoeddik. Pyntet med tomater. Det ble skikkelig godt. Jeg måtte lage ett dagen etter også.


Foto: Rimims

2 kommentarer

matgladilavkarbo

25.11.2011 kl.09:36

så nydelig ut, elsker store høye smørbrød ;) god helg og advent.

Rimmis

29.11.2011 kl.19:32

matgladilavkarbo:Tusen takk for hyggelig hilsen

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits