Svinefilet med pistasjfyll

Jeg hadde en svinefilet i fryseren og mtte tenke litt kreativt nr jeg skulle tilberede den. Vanligvis syntes jeg svinefilet kan bli litt kjedelig, men hvis man fyller den, og krydrer riktig s blir det knallgodt. Denne gangen fyllte jeg med pistasjntter, ricottaost, parmesan og urter. Nam-nam.

Til2-3 personer:

1 svinefilet
2 sp pistasjntter uten skall
2 sp ricottaost
4 sp revet parmesan
3-4 sp finhakkete urter (timian, basilikum, mynte og persille)
Salt og pepperocini (eller pepper)

Sjr ut fileten slik at den bli ganske tynn. Mten jeg gjr det p er at jeg lager et snitt p langs, og s s skjrer jeg forsiktig ca 1/2 cm inn i kjttet og lar kniven g p langs rundt kjttet til det har blitt en tynn bred filet. Bank fileten litt flat og legg p fyllet. Spar ca. 1 sp av parmesanen og str den p utsiden av fileten etter at den er surret. Ha litt salt og pepper p utsiden av fileten. Surr sammen med hyssing. Pakk inn i aluminiumsfolie og stek i ovenen p 220 grader i 40 minutter. Etter stek p sterk varme i pannen til fileten er gyllen, et par minutter.
Server med en god saus, grnnsaker og fltegratingerte poteter.


Foto: Rimmis

Stikkord:

2 kommentarer

matgladilavkarbo

29.11.2011 kl.00:38

s spennende fyll .. hrtes herlig ut ;)

Rimmis

29.11.2011 kl.19:32

matgladilavkarbo:Denne er skikkelig god og man blir god mett, ikke stappmett.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits