Smørbrød med lodderogn

Når jeg kommer hjem fra trening på kvelden har jeg ikke lyst på en varm middag. Men noe godt har jeg alltid lyst på. Denne gangen ble det et smørbrød med lodderogn, dressing, agurk og annet godt. Mannen min så langt etter smørbrødet, og angret nok litt på at han hadde spist ferdig grillet kylling til middag, og var ganske mett.

Når jeg lager smørbrød går jeg etter et prinsipp jeg ofte bruker i matlaging. "Man tager det man haver". Denne gangen var jeg så heldig at jeg hadde godt brød, og lodderogn.

Til dette smørbrødet starter man med litt lettrømme blandet med finhakkete urter. Jeg brukte mynte og litt gressløk. Ha dette på en ristet brødskive. Ha så på finstrimlet agurk, så mye man måtte ønske. Legg på finhakket vårløk, og topp dette med lodderogn. Pynt gjerne med spirer. De smaker godt og er veldig sunne. Til slutt drysses litt god balsamicoeddik over det hele. Ikke for mye, men nok til å gi litt smak. Ha gjerne litt kvernet sort pepper over.


Foto: Rimmis

3 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

06.12.2011 kl.18:49

Nam =)

matgladilavkarbo

09.12.2011 kl.01:49

Ser nydelig ut som vanlig, elsker "høye" smørbrød, men etter å ha lagt om til lavkarbo blir det ikke helt det samme:)

Rimmis

14.12.2011 kl.11:08

matgladilavkarbo:Tusen takk for hyggelig kommentar, som vanlig :-)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits