Egg og lodderogn

Egg og lodderogn er en fantastisk kombinasjon. Et knalltips til en deilig, litt luksusfølelse, flott start på dagen. Vi koste oss med dette i dag til lørdagsfrokost. Det er skikkelig godt. Og så enkelt!

Til en person:
1 bløtkokt egg
Så mye lodderogn man ønsker

Spis egget som vanlig og erstatt saltet med lodderogn.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits