Marinert kyllingbryst med kapers

Dette er s utrolig godt, og veldig enkelt lage. Det smaker som Italia og med en god vin til s fles sommeren ganske nrme. Bare noen mneder igjen n......

Til 4 personer:
4 kyllingbryst
Tagliatelle til 4 personer
10-15 store kapers per person
2 dl matflte
1 dl hvitvin
Salt og pepper
Cerrytomater, til pynt

Marinade:
10 kapers
4 sp saft fra laken til kapersen
2 hvitlkfedd finahakket
Saften av 1/2 sitron
2 sp olivenolje

Del kapersene i fire og ha i en plastpose sammen med kyllingbryst, lake, hvitlk, oljeog sitronsaft. Mariner i minst to timer. Gjerne mer.
Stek s kyllingbrystet i litt rapsoljetil det er ferdig 10-15 min, ikke p full varme. Kyllingbrystet m vre helt gjennomstekt, men det m ikke steke for lenge for da blir det trt. Er man usikker s kan man stikke en kniv i kyllingen for se om det er ferdig.
Kok tagliatelle til det er 1-2 minutter igjen. Sil pastaen og sett til side. Ha s i kapers, flte, hvitvin,salt og pepper og kok inn i ca. 5 minutter. Ha s i pastaen og vend om slik at all sausen blir godt fordelt i pastaen. Rr om i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server som p bildet med noen cherrytomater som pynt, og kvern over litt svart pepper.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

Thea

03.02.2012 kl.19:30

Det s himmels ut!!

Thea

03.02.2012 kl.19:31

*himmelsk

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits