Pastinakkpuree

I gr hadde vi andeconfit og da laget jeg pastinakkpuree som tilbehr. Det passet veldig god sammen med anden, og jeg laget ogs sukkerglassert rdlk til. Et skikkelig godt mltid, men jeg ble mett. Uansett, jeg hadde lovet en kollega av meg, Tone, legge ut oppskrift p pureen og her kommer den. Veldig enkelt lage og nam-nam......

Til 3-4 personer:
160 g pastinakk, skrellet,i sm biter
160 g amandinepoteter, skrellet, i sm biter
1 dl melk
1 sp smr
Salt og pepper

Ha pastinakk og potet i lettsaltet vann og kok til de er helt mre. Sil a vannet og ha i lunken melk. Mos det hele sammen med en stavmikser. Viktig at melken er varm slik at det ikke blir en seig puree. Ha s i smr og smak til med salt og pepper.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits