Italiensk frokostegg

Dette er min favorittfrokost i helgene. Det er bare s utrolig godt. Og masse smak. I dag laget jeg ettekstra, og vi kranglet nesten om hvem som skulle f det. Og jeg som hadde tenkt varme dette opptil lunsj!!!!! Vel, jeg fr vel vre glad for at familien setter s stor pris p det jeg lager til dem.

Til 4 personer:
1 boks finhakkete tomater, gjerne den italienske fra Mutti
4 egg
4sp grovt raspet parmesan
2 ts finhakket basilikum
Salt og pepperocini (eller svart pepper)

Ha tomatene i 4 former. Ha s i baslikum (1/2 ts til hver), halvparten av parmesanen (1/2 sp til hver), salt og pepperocini. Bland godt. Ha s over et egg, og dekk med resten av parmesanosten. Ha i ovnen p 230 graderi ca. 20 minutter tilegget har stivnet. Og s kan man nyte en deilig start p dagen.
Dette kan selvflgelig ogs lages som kveldskos, eller nr man mtte nske.


Foto: Rimmis

3 kommentarer

matgladilavkarbo

28.01.2012 kl.19:09

S spennende :)

Rimmis

29.01.2012 kl.08:52

matgladilavkarbo:Ja, dette er skikkelig godt, og ganske sunt. Ha en fin dag ,og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger.

lifebylillan

04.02.2012 kl.09:13

Kjekt med tips :) s veldig godt ut

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits