Italiensk frokostegg

Dette er min favorittfrokost i helgene. Det er bare såååååååå utrolig godt. Og masse smak. I dag laget jeg ett ekstra, og vi kranglet nesten om hvem som skulle få det. Og jeg som hadde tenkt å varme dette opp til lunsj!!!!! Vel, jeg får vel være glad for at familien setter så stor pris på det jeg lager til dem.

Til 4 personer:
1 boks finhakkete tomater, gjerne den italienske fra Mutti
4 egg
4 sp grovt raspet parmesan
2 ts finhakket basilikum
Salt og pepperocini (eller svart pepper)

Ha tomatene i 4 former. Ha så i baslikum (1/2 ts til hver), halvparten av parmesanen (1/2 sp til hver), salt og pepperocini. Bland godt. Ha så over et egg, og dekk med resten av parmesanosten. Ha i ovnen på 230 grader i ca. 20 minutter til egget har stivnet. Og så kan man nyte en deilig start på dagen.
Dette kan selvfølgelig også lages som kveldskos, eller når man måtte ønske.


Foto: Rimmis

3 kommentarer

matgladilavkarbo

28.01.2012 kl.19:09

Så spennende :)

Rimmis

29.01.2012 kl.08:52

matgladilavkarbo:Ja, dette er skikkelig godt, og ganske sunt. Ha en fin dag ,og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger.

lifebylillan

04.02.2012 kl.09:13

Kjekt med tips :) så veldig godt ut

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits