Smørbrød inspirasjon

I det siste har jeg laget noen ordentlige gode smørbrød til aftens. Familien fryder seg og jeg får brukt alt av rester i kjøleskapet. Og det er så utrolig hyggelig å sette seg ned sammen å spise aftens, og drikke en kopp te.

Så her er et lite utvalg av en av de siste smørbrødaftensene vi har hatt. Hele tanken her er bare å ta det man har, og ikke være redd for å "lesse" på. Jeg lager også en god rømme eller kesamdressing som jeg har på toppen.

Rømme eller kesamdresseing:
4 sp rømme eller kesam
1/2 vårløk finhakket
et par dråper hvitvinseddik
salt og pepper

Ha en skive godt brød, gjerne ristet. Ha så på litt balsamicoolje eller balsamicoglace på skiven. Så kan man ha et tynt lag av rømme/kesamdressingen. Så er det bare å lesse på med pålegg. Her hadde jeg en god ost, spesialsalami, salat, paprika, rødløk og rømme/kesamdressing.

Jeg laget også noen lodderognsmørbrød, som jeg elsker.

Til barnas store glede stekte jeg også noen ostesmørbrød. De fikk ben å gå på, også de vokse likte dette.


Foto: Rimmis

Én kommentar

matgladilavkarbo

13.02.2012 kl.01:36

smørbrød er alltid godt, og sammen med dem man er glad i blir de enda bedre ;)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits