Tagliatelle med tomatsaus og pæreskinke

God pasta er alltid en vinner. Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst på en enkel tagliatelle med en god saus. Da tok jeg det jeg hadde og laget en tomatbasert saus med pæreskinke. Det ble skikkelig godt.

Til 2 personer:
Jacobs tagliatelle (velg ønsket mengde)

210 g hakket tomat, gjerne Polpa Mutti, det er den beste
1 løk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 hvitløk, finhakket
1/2 sp gressløk, finhakket
1 dl kyllingkraft
20 små tomater
Basilikum
Salt
3-4 skiver pæreskinke til hver

Stek løk ,chili og hvitløk i litt olje til det er gyllent. Ha i hakket tomat og kyllingkraft og kok i 15 minutter. Ha så i de små tomatene, salt og gressløk og la dette småputre i minst 15 minutter. Ha til slutt i basilikum.

Kok pastaen til den er nesten ferdig. Sil av vannet og ha pastaen i sausen og kok et par minutter til pastaen er ferdig, al dente (ikke for myk). Server med pæreskinke, fersk revet parmesan, og gjerne litt nykvernet pepper.


Foto: RImmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits