Rødbet- og speileggsmørbrød

Jeg er inne i en "smørbrødperiode". Det er jo uante muligheter når det gjelder å lage et smørbrød, og det er bare å være kreativ og ta det man har. Her om dagen ble det nok et smørbrød og denne gangen var jeg så heldig at jeg hadde ferdig kokte rødbeter i kjøleskapet. Rødbeter er forøvrig fantastisk godt og veldig sunt.

Til ett smørbrød:
1 speilegg
1 kokt rødbet
1 skive godt brød
Salat
Noen skiver rødløk
Litt chevre eller skjørost (et sunt alternativ)
Kesamdressing (bland kesam med litt salt, sitron og gressløk)
Balsamicoeddik

Anrett smørbrødet som på bildet og nyt den deilige smaken.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits