Rødbetsalat med chevre

Dette er en fantastisk forrett eller siderett. Og det er jo utrolig sunt. Så denne lager jeg ganske ofte. Det er også godt å lagre "leftovers" i kjøleskapet og salaten holder seg noen dager. Hvis man har lyst på noee godt er det bare å stupe inn i kjøleskapet å spise litt av salaten.

Til to personer:
1-2  fersk rødbet
Smør
Chevre etter ønske
Kjørvel til pynt

Bak rødbeten i ovnen på 225 grader i 1 time. Ha så av skallet og det rødbeten i skiver. Ha rødbeten i en kasserolle med smeltet smør og bland godt. Anrett på tallerken og ha over ønsket menge smør. Pynt med kjørvel.
Dette er FANTASTISK godt.


Foto: Rimmis

Én kommentar

matgladilavkarbo

08.03.2012 kl.09:42

aldri prøvd rødbeter som rett , spennende !! ;)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits