Rekesalat med avokado og agurk

Dette er en deilig forrett som ikke metter for mye. Den er frisk og god, og ser veldig flott ut. Og s smaker den, selvflgelig, kjempegodt. Og det som topper det hele er en parmsankjeks.

Forrett til4 personer:
2 avokado
1/2 agurk
400 g reker
1 lime
1 sp olivenolje
salt og pepper

Finhakk avokado og agurk, og bland dette med saften av 1 lime, salt og pepper. La dette st en times tid. Skrell rekene, og bland disse inn i det grnne. Ha over litt olivenolje til slutt. Anrett p tallerken, og legg over en parmesankjeks. Pynt med litt balsamicoglace (kjpes i vellassorterte butikker).

4 parmesankjeks.
Legg 2 spiseskjeer finrevet fersk parmesan p et bakepapir. Pass p at det ligger jevnt utover, ikke helt flatt, men trykket litt sammen i en sirkel. Gjr dette fire ganger. Sett i ovnen under grillelementet og grill til osten er gyllen og bobler. Ta platen ut av ovnen og avkjl. Vips, s har du parmsankjeks.


Foto: Rimmis

n kommentar

Mille

18.04.2012 kl.19:11

Det s nydelig ut:)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits