Bruscetta med fiken og parmaskinke

En forrett som smaker himmelsk. Og den er superenkel å lage. Her kan man lage så mange man ønsker.
Man ta et godt stykke brød, gjerne landbrød, og pensler det inn med en olivenolje som er blandet med fersk presset hvitløk. Grill i ovnen til brødet er lys brunt. Ha så over litt parmaskinke og bakt fiken (ha fiken i ovnen på 225 grader i 30 minutter. Del i fire eller seks og ha over skinken). Ha til slutt litt chevre og finhakket vårløk over, og frisk kvernet pepper.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits