Pasta med bakt tomatsaus

Kom hjem fra ferie og hadde ikke så mye å lage en god middag av. Men vi hadde en bolle med små, deilig cherrytomater. Disse hadde jeg i en ildfast form, blandet med hvitløk, rødløk, kapers, olivenolje, salt og pepperocini. Bakte alt i ovnen på 225 grader i ca 1 time. Og der var tomatsausen ferdig.
Bland dette inn i den pastaen du har i skuffen, åpne en god flaske rødvin og den beste, enkleste italienske pastaen er klart til å nytes. Gjerne med litt fersk revet parmesan over. Så enkelt, så godt. Og da ble den kvelden reddet etter en flott ferie i London (som jeg skal komme tibake til).


Foto: Rimmis

5 kommentarer

Karianne Gundersen

13.04.2012 kl.19:52

Så enkelt og lekkert! Det skal jeg prøve en dag ;) Klem fra Karianne

matgladilavkarbo

16.04.2012 kl.10:54

nam, nam, lekkert og fristende ;)

trygvesaa

16.04.2012 kl.12:58

En hel time på 225? Da må jo sausen vært svart omtrent. Hvorfor så lenge?

Rimmis

18.04.2012 kl.12:23

trygvesaa: Den blir bare mye bedre med lang tid i ovnen, og den blir ikke brent hvis man setter den lavt i ovnen. Tomatene blir hekt myke og det blir en saus. Men for all del, begynner det å se brent ut må man ta dette ut av ovnen. Hilsen Rimmis.

Rimmis

18.04.2012 kl.12:23

matgladilavkarbo: Ja, kjempegodt

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits