Ruccolasalat til forrett

Dette er verdens enkleste forrett og den smaker veldig godt. Jeg fikk den første gang servert av en venninne av meg for "en million år siden", og jeg lager den med jevne mellomrom. Spesielt hvis jeg har en litt kraftig hovedett.

Saltaten er enkelt. Den består av ruccolasalat, litt olivenolje, litt sitronsaft og revte parmesan (bruk osthøvel ofr da blir bitene større).

Anrett som på bildet og server med deilig frisk hvitvin.


Foto: RImmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits