Røkt ørret med rekesalat

En deilig sommerforrett. Røkt ørret, eller laks, sammen med en rekesalat med epler. Frisk og godt. Og nå får vi håpe på litt sol og sommer slik at vi kan nyte en slik rett ute sammen med et glass hvitvin. Men det smaker godt inne også.

Til 4 personer:
2 kiver ørret eller laks til hver

Rekesalat:
15-20 reker til hver person
1 grønt eple, i små biter, uten skall
1/2 rødløk finhakket
Frisk dill, mengde etter ønske
Rød chili, mengde etter ønske
Noen dråper sitron

Rens rekene og bland alt til salaten. Anrett som på bildet. Det er godt med en toast til dette. Og selvfølgelig en god hvitvin.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits