Artiskokk med posjert egg

Nr jeg er i det "posjerte egg-hjrnet" skal jeg dele en fantastisk oppskrift med dere. Denne fikk jeg p en utrolig hyggelig bistro i Paris, Victor, som ligger i 16arr.

Denne forretten er noe av det beste jeg har smakt noen gang, og jeg fikk den ganske godt til selv ogs, ikke minst takket vre en utrolig god kraft fra Jacobs. Man kan selvflgelig lage sin egen, men denne holer i massevis.

Til 4 personer:
2 artiskokker
1 pakke oksekraft fra Jacobs
I posjert egg

Skjr av bladene og hrene p artiskokken, og del den i tynne strimler. La artiskokken koke opp i kraften fra Jacobs. Nr artiskokken er mr legger man den i 4 suppetallerkner. Posjer s 4 egg og ha over. Server varm. Dette er bare utrolig godt.


Foto: Rimmis

n kommentar

matgladilavkarbo

08.08.2012 kl.08:05

s spennende lage av artisjokk , m prves :) takk og ha en herlig dag videre.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits