Artiskokk med posjert egg

Når jeg er i det "posjerte egg-hjørnet" skal jeg dele en fantastisk oppskrift med dere. Denne fikk jeg på en utrolig hyggelig bistro i Paris, Victor, som ligger i 16arr.

Denne forretten er noe av det beste jeg har smakt noen gang, og jeg fikk den ganske godt til selv også, ikke minst takket være en utrolig god kraft fra Jacobs. Man kan selvfølgelig lage sin egen, men denne holer i massevis.

Til 4 personer:
2 artiskokker
1 pakke oksekraft fra Jacobs
I posjert egg

Skjær av bladene og hårene på artiskokken, og del den i tynne strimler. La artiskokken koke opp i kraften fra Jacobs. Når artiskokken er mør legger man den i 4 suppetallerkner. Posjer så 4 egg og ha over. Server varm. Dette er bare utrolig godt.


Foto: Rimmis

Én kommentar

matgladilavkarbo

08.08.2012 kl.08:05

så spennende å lage av artisjokk , må prøves :) takk og ha en herlig dag videre.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits