Rekecoctail

Dette er en skikkelig "retro" forrett, men du så godt. Det bringer tilbake minner fra barndommen. Da var dette den beste forretten jeg kunne få. Jeg tok gjerne dette til forrett, hovedrett og dessert hvis rekecoctail var på menyen. Nå syntes jentene det er skikkelig godt så det var jubel da jeg tok opp igjen "tradisjonen" med rekecoctail.

Til 1 person:

Fyll et glass eller lignende med halvparten stimlet issalat, 15-20 pillede reker, 1/2 - 1 sp. thosand island dressing, 1 sitronskive og litt dill til pynt. Enkelt og godt.

Thousand Island dressing:

2 dl matyoghurt eller rømme
0,75 dl chilisaus
1 ts worcestershiresauce
1 ss presset sitron
1 ts sukker
salt
pepper



Foto: Rimmis

4 kommentarer

Mima

29.09.2012 kl.17:19

En enkel oppskrift for god mat. Fin som "kvelds snacks" denne : )

elisabeth

01.10.2012 kl.10:08

elsker rekecocktail og bare må lage det innimellom, ;)

tromsfruen

04.10.2012 kl.21:43

Høres enkelt og godt ut, spør du meg!

Rimmis

20.10.2012 kl.17:13

Enig :-)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits