Laksetartar og laksekaker

Denne laksetartaren er skikkelig god. Og jeg gjorde noe som var veldig spennende da jeg hadde litt til overs. Jeg blandet inn litt egg, og laget laksekaker. Dette serverte jeg sammen med laksetartaren, og dette ble en skikkelig god, og spennende forrett.

Til to personer:
200 g Salma laks (i sm biter, finhakket)
s sp veldig finhakket lk
Saften av 1/2 lime
1-2 drper hvitvinseddik (dette kun for sette en ekstra spiss p tartaren)
1 sp finhakket kjrvel
1 ts rogn
1 redikk
1 ts lodderogn
Salt og pepper

Bland alle ingrediensene og la st i kjleskapet en times tid slik at smakene fr satt seg. Legg til side 1/3 til laksekakene. Form laksetaren som en liten ballog anrett p tallerken. Ha i et halvt pisket egg i resten av fiskeblandingen og form to fiskekaker. Stek i litt rapsolje og snu nr fiskekaken er godt stekt p den ene side. Anrett sammen med laksetartaren. Pynt med litt sur-st chilisaus og en liten skive loff.

Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits