Tagliatelle med kyllingsaus

De som har fulgt min blogg har sikkert fått med seg at jeg liker kapers litt mer enn gjennomsnittet. Jeg syntes kapers gir en spennende smak og spesielt til kylling eller torsk. Denne gangen laget jeg en kyllingsaus hvor jeg marierte kyllingen i kapers, hvitløk og sausen fra kapers. Deretter laget jeg sausen med fløte og mer godt.

Til to personer:
2 kyllingbryst
1 hvitløk finhakket
2 sp kapers
2 sp kaperssaft

Mariner kyllingen i hvitløk, kapers og kaperssaft. La det ligge  i minst 6 timer. Stek deretter kyllingen i litt rapsolje til den er gjennomstekt. Del kyllingen i passe store biter og legg til side.

1 dl matfløte
1 dl hvitvin
3 sp store kapers

Varm opp fløte og hvitvin. La det koke inn i 5 min. Ha deretter i 3 sp store kapers og kyllingbitene. La det hele surre noen minutter, men man koker opp fersk tagliatelle. Bland så alt godt og server.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits