Kamskjellforrett

Dette må være en av de enkleste forrettene som finnes. Kamskjellene serverves rå sammen med limeskall, limesaft og salt. Superdeilig.

Til to personer:
2 kamskjell til hver person
Saften av 1/2 lime
Limeskall fra 1 lime
Noen dryss Maldoon salt
Litt kjørvel til pynt

Del kamskjellene i tynne skiver. Ha over limesaft og dryss over limeskall. Ha på litt Maldoonsalt og pynt med kjørvel. Vips, så var den forretten laget.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits