Gulasjsuppe

Inspirert av min kjre datter, Thea, s ble det gulasjsuppe til middag forleden. Hun hadde hatt dette p heimkunnskapen, og da fikk jeg s lyst til lage det hjemme. Og det ble skikkelig godt. Trikset er la det smputre lenge slik at smakene virkelig kommer frem. Server dette med godt brd, og mltidet er komplett.

Til 4 personer.

300 g benfritt oksekjtt, for eksempel rundstek
3 poteter, ikke melne poteter
2 lk
1 paprika
1 bt hvitlk
1-2 ss smr/olje
3 ss tomatpur
1 liter buljong
2 ts paprikapulver
1 ts oregano
1/2 ts karve
1 ts salt
ts pepper

Del opp kjttet i mindre biter. Stek dette i litt smr eller olje. Ha s i grnnsakene og rr rundt. Tilsett resten og bland godt. La det hele smputre i en times tid. Rr av og til. Server med godt brd. God, deilig vintermat som varmer godt.


Foto: Rimmis

Stikkord:

n kommentar

Lilli

14.11.2012 kl.20:18

Verdens beste suppe :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits