Gulasjsuppe

Inspirert av min kjære datter, Thea, så ble det gulasjsuppe til middag forleden. Hun hadde hatt dette på heimkunnskapen, og da fikk jeg så lyst til å lage det hjemme. Og det ble skikkelig godt. Trikset er å la det småputre lenge slik at smakene virkelig kommer frem. Server dette med godt brød, og måltidet er komplett.

Til 4 personer.

300 g benfritt oksekjøtt, for eksempel rundstek
3 poteter, ikke melne poteter
2 løk
1 paprika
1 båt hvitløk
1-2 ss smør/olje
3 ss tomatpuré
1 liter buljong
2 ts paprikapulver
1 ts oregano
1/2 ts karve
1 ts salt
½ ts pepper

Del opp kjøttet i mindre biter. Stek dette i litt smør eller olje. Ha så i grønnsakene og rør rundt. Tilsett resten og bland godt. La det hele småputre i en times tid. Rør av og til. Server med godt brød. God, deilig vintermat som varmer godt.


Foto: Rimmis

Stikkord:

Én kommentar

Lilli

14.11.2012 kl.20:18

Verdens beste suppe :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits