Detox

Ja, da har jeg startet et nytt eksperiment. Denne gangen handler det om å IKKE spise. Himmel og hav. Jeg som er så glad i mat. Men jeg har lenge tenkt at dette er noe jeg har lyst til å prøve. Jeg har en god venninne som gjør dette fra tid til annen, og syntes det er veldig deilig (det må i så fall være etterpå). Jeg er nå på dag to og jeg sliter en smule. Bare masse juicer i 3 dager kan ta på. Men det er ikke noe feil på smaken på juicen, den er faktsik veldig god.

Jeg har kjøpt en 3-dagers Detox kur hos Essentially. Har lest om dem på nettet og syntes det så spennende ut. Tilfeldigvis hadde min venninne prøv deres produkteter, og skrøt veldig. Så valget var enkelt. Kunne selvfølgelig ha presset all juicen selv, men det hadde tatt fryktelig lang tid, den ville ikke smakt så godt, og flaskene juicen er i er skikkelig delikate.

Jeg er skikkelilg spent på hvordan jeg kommer til å føle meg etter disse tre dagene. Rapport vil følge.

Status etter Detox-kur:
Dag 3 var også tøff. Alle som jeg snakket med sa at da ville jeg få masse energi og føle meg topp, men jeg var bare kald og sliten. MEN, dagen etter at kuren var ferdig føltes fantastisk. Det var akkurat som om kroppen hadde tatt et langt og godt bad, og følte seg helt renvasket.
Så nå kan jeg si, det var verdt all pinen. Håper denne følelsen varer en stund. Har ikke lyst på noe usunt og i dag blir det en fiskesuppe til middag.

Status etter et par dager:
FANTASTISK. Føler meg som sunnheten selv. I dag trente jeg en time. Først en halvtime kondistrening og så 30 min styrke. Jeg kunne ha holdt på mye lenger. Var i knallform. Dette "eksperimentet" kommer til å bli fast innslag hos oss minst hvert kvartal. Og mannen min, som også tok kuren, er i fyr og flamme. Nå vil han ha en juicedag i uken. Så dette har vært så verdt det! Men vi venter litt med juicedagene. Men detox, det blir det igjen senest i mars.

ANBEFALER ALLE Å GJØRE DETTE. Tusen takk til Sandra hos Essentially.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits