Salmaforrett

Dette er en deilig, sunn og enkel forrett. Den gikk ned på høykant hjemme hos oss så det blir ikke lenge til neste gang. Og nå som vi er ferdige med Detox så går det i sunn mat om dagen. Har ikke lyst til å ødelegge den deilige følelsen jeg har i kroppen nå. Har sjelden følt meg bedre.

Til 4 personer:

200-300 g Salma
1 dl soyasaus
1/2 dl søt soyasaus
1 dl teriakisus
Saften av 1/2 sitron

Pynt:
Lakserogn (evt. ørretrogn)
1 vårløk i fine biter
Sesamfrø

Del laksen i tynne skiver og fordel dem på tallerken eller som jeg gjorde, i små porsjonsskåler. Bland sammen til sausen og hell over laksen. Ha over lakserogn og vårløk, dryss over sesamfrø og server.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits