Fiskepakke

Igjen, noe sunt og godt. Vi orker nesten ikke tanken p fet mat s da er jo det greit. Men i denne fiskepakken er det litt smr og det fr vi tle. Litt fett m man jo ha. Men det er usaltet smr.

Til 4 personer:
I torsk filet (150-200 g)
1 Salmafilet (150-200 g)
1 kveitefilet (150-200 g)
1 uerfilet (150-200 g)
Reker og blskjell

Rens fisken og del i store biter. Legg fisken, rekene og blskjell p matpapir (4 stk, 1 pakke til hver)

Valgfri grnnsaker. Jeg hadde rd chili, lk, sukkererter, gulrtter, vrlk og fennikkel. Del grnnskakene i store biter og ha over fisken.

Hell over 2 sp soyasaus til hver pakke sammen med 1/2 sp lime og 1/2 sp rapsolje. Bland alt godt og legg over en osthveltynn skive med usaltet smr. Lukk pakkene og bak i ovnene p 225 grader i 15 minutter. Ta ut av ovnen og la hvilei 5 min. Server hele pakken p en tallerken, og la hver og en pne sin egen pakke.

Vi hadde ikke noe til denne gangen men det er godt med litt brd til.


Foto: Rimmis

n kommentar

Linn - Hund, foto og hverdag

01.12.2012 kl.17:36

Nam! :) Skulle nske min kjre likte fisk. Blir s sjeldent jeg lager det =/

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits