Endivesalat

Dette er en deilig forrett som ikke er mektig, men har mye smak. Endive (sikkori) har en kraftig smak, men du så godt. Her blandes det inn en nydelig dressing og kapers. Skikkelig snadder.

Legg ønsket mengde endive på en tallerken sammen med noen blader basilikum. Så helles dressingen på sammen med noen stkete kapers. Og vips, så er forretten klar.

Dressing:
1 hvitløkfedd
en liten bunt basilikum
ca. 20 g ansjos
1 ts dijonsennep
2 sp yoghurt naturell
3 sp rødvinseddik
3 sp olivenolje
1 sp vann
1 ts sukker

Kjør alle ingrediensene til dressingen i en blender. Denne dressingen holder seg godt i kjøleskapet i minst en uke.

Kapers som stekes i litt olje et par minutter. Drysses over salaten.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits