Paprikakylling

S mye smak, du s godt. Nok en god kyllingrett. Det er lett mat, sunt og masse smak i denne retten. Man behver strengt tatt ikke noe mer enn dette, men litt brd til dyppe i sausen er godt. Jeg serverte med noen rstekte poteter og en salat. Dette var godt.

Til 4 personer:
1/2 rdlk
2 hvitlkfedd
1-2 chilier
1 sp paprikapulver
1 sitron
2 sp hvitvinseddik
1 sp worchestershiresaus
1 bunt basilikum

Rens og grvhakk lken. Ha den i blenderen sammen med hvitlk, chili (uten kjerner), paprikapulver, skallet fra 1 sitron, saften fra 1/2 sitron. Kjr til en jevn masse og tilsett resten til sausen.

4 kyllingbryst
1 rd paprika
1 gul paprika
fersk timian

Del paprikaen i store biter og ha i en form sammen med kylling. Bland sausen godt inn og dryss over timian. Sett i ovnen i p 225 grader i ca 30 min til kyllingen er gjennomstekt.


Foto: Rimmis

Stikkord:

n kommentar

Mariell!

03.01.2013 kl.15:16

hmm.. virker godt dette.. :3

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits