Parmaskine og melonsalat

Dette er en deilig, enkel og velsmakende forrett. Jeg har plukket opp denne fra Jamies kokebok, Jamie p 30 minutter. Der er det s mange gode oppskrifter. Denne forretten er perfekt lage hvis man ikke vil bruke for mye tid p lage maten. Det tar ikke s lang tid lage, men du s godt.

Forrett til 4-6 personer:
en liten bunt basilikum
1/2 sitron
ca. 220 g parmaskinke
1 beger sm mozerellakuler
1 melon (cantaloupemelon eller honningmelon)
balsamicoeddik
balsamicoglace
6 sp olivenolje
Maldoon salt

Ta det meste av basilikummen (la noen blader bli igjen til pynt) og salt, og mos i en morter (eller i en liten bolle. Da kan man bruke baksiden av en skje og mose dette sammen). Bland s inn olivenoljen og sitronsaften,og sett til side. Legg skinken p 4-6 tallerkener. Lag biter av melonen med en liten skje og legg i en bolle sammen med mozerellakulene. Bland inn basilikumoljen og rr rundt. Foredel p tallerkene og ha over balsamicoglace og basamicoeddik. Pynt med basilikumblader.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits