Laks med mango chutney saus

Dette er en fantastisk god rett, og super enkel lage. Den tar ca. 10 minutter lage s det er ingen unnskyldning lage ferdigmat, for dette gr nesten raskere.

Til 2 personer:

2 skiver laksefilet, mengde etter nske
1 ts rapsolje
Salt og pepper

Saus:
4 sp creme fraishe
1 sp mango chutney
1/2 ts curry
salt og pepper

Stek laksen til den er gjennomstekt, et par minutter p hver side. Legg dem til side p en varm tallerken. Ha i creme fraishe og mango chutnet i pannen der laksen ble stekt, og rr raskt rundt. Ha s i krydder og smak til. Server med grnnsaker, som f.eks. asparges, brokkoli og rdlk som er stekt i rapsolje til de er mre.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits