Kanelsnurrer

Disse kanelsnurrene gikk ned p hykant da jeg laget dem sist gang. Det er jo bare s inmari godt, og ikke minst med en gang de kommer ut av ovnen. Derfor er det lurt lage en stor porsjonav dette.

Ca. 24 kanelsnurrer:

3 1/2 dl melk
1 pose gjr
100 g margarin
1 dl sukker
1 ts kardemomme
1 sp honning
8 dl hvetemel

Smel smr og ha i melk og honning. Varm opp til 37 grader (lunkent)
Bland alle de tre ingrediensene i en bakebolle og tilstett vsken. Rr rundt med en kjkkenmaskin i et par minutter. Hev deiligen en times tid. Ha en god mengde mel p en bakeplate og kvelve ut deigen til en lang plse som er ca. 5-7 dred. Str over sukker og kanel. Rull deigen sammen slik at det blir en lang plse. Skjr 1 cm tykkeskiver og legg p en bakeplate. Etterhev 1/2 time. Stek i ovnen p 250 grader i 10-12 minutter.


Foto: Rimmis

Stikkord:

2 kommentarer

matgladilavkarbo

30.01.2013 kl.23:30

Varm nydelig gjrbakst med smak av sukker og kanel er jo uimotstelig da, hehe.. Leenge siden sist jeg spiste en... ;)

jegda

23.02.2013 kl.21:56

h, de s gode ut! Skal prve dem en gang. Fortsatt god lrdagskveld til deg :-)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits