Svin kjøttdeig i salatblad (glutenfritt)

Denne middagen, eller lunsjen, er skikkelig god, og lett. Her er det bare å steke kjøttdeig, skjære opp grønnsaker og pakke dem inn i salatbladet. Man kan ha pp den sausen man selv velger. Man kan også ha blandingen i pitabrød. Selv hadde vi begge deler. Det var to som ønsket pitabrød, selv ville jeg ha noe som var lettere og en hadde glutenallergi. Dette er jo et perfekt alternativ til fylt pitabrød.

Til 4-6 personer:

2 pakker svin kjøttdeig
1 løk finhakket
1 hvitløkfedd, finhakket
1 rød chili, finhakket

stek kjøttdeigen i litt rapsolje til den er ferdig. Ha i resten av ingrediensene og stek i 5 min. Rør rundt hele tiden. Tilsett salt og pepper.

Skjær opp grønnsaker. Her kan man ta det man selv ønsker. Selv brukte jeg:

1 boks mais
1 rød paprika, skåret i små biter
1 dl agurk i små biter
1 liten rød løk, i tynne skiver
1 pose sukkererter, skåret i små biter

I tillegg kokte jeg risnudler i lettsaltet vann. Nå de var ferdig kokt hadde jeg dem i kaldt vann før jeg silte av vannet. Alt serveres i salatblader. Det er lettest å bruke issalat eller en annen krisp salat. Og for de som ønsker å bruke pitabrød fyller man bare disse med det man ønsker.

Til slutt har man over sweet and sour chilisaus, eller en annen dressing man måtte ønske. Nam-nam.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits