Rødbeter med chevrekrem

For en deilig forrett. Så lett å lage, så god å spise. Dette kommer til å bli en gjenganger fremover. Og jeg eeeeelsker rødbeter, både rå og kokte. Og med denne chevrekremen til er det vanskilig å feile.
Det er også en litt anneredes vri på denne retten for jeg strør over litt Crüsli (solfrokost).

Tl 4 personer:
3-4 rødbeter
Noen dråper med sitronsaft
2 sp myk chevre
2 sp Philadelphia smøreost
1/2 dl kremfløte
Pepper
Litt Crüsli (solfrokost

Skrell rødbetene og strimle dem på en mandolin (kjøkkenredskap) eller bruk en ostehøvel for å skjære opp tynne skiver som igjen skjæres i strimler. Trikset her er å få så tynne strimler som mulig. Ha dette i en bolle og ha over noen dråper sitronsaft.
Pisk kremen. Bland inn ostene. Strø over litt knust Crüsli.

Anrett som vist på bildet.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits