Ovnsbakt tomatsaus

Ovnsbakte tomater til pasta, nammmm. Dette er vel en av de letteste pastasausene som finnes. Og så godt. Det er ganske sunt også.

Nok til pastasaus for 4 personer:
6 store tomater
30 små tomater, gjerne både gule og røde
1 stor gul løk
2 hvitløksfedd
1 rød chili
noen stilker frisk oregano
noen stilkerfrisk timian
1/2 dl olivenolje
Salt

Del de store tomatene i 4. Del løken og hvitløken i grove biter. Ha alt i en ildfast form og bland godt.
Bak i ovnen på 225 grader i en time.

Ha over ferdig kokt pasta. Server med fersk revet parmesan. Vips, et nydelig måltid. En god rødvin gjør heller ingen ting.


Foto: Rimmis



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits