Asiatiske grønnsaker

Denne grønnsaksblandinger er veldig god og rask å lage. Jeg skulle lage laks med teriakisaus og ville gjerne ha noen krispy grønnsaker til. Ris eller nudler behøves ikke her.

Tilbehør til 4 personer:
3 vårløk
1 løk
1 hvitløkfedd
1 rød chili
1 pose friske bønnespirer
1 brett sukkererter
1 fennikel
Frisk koriander
2 sp sur-søt chilisaus
2 sp teriakisaus
1-2 ts rapsolje

Del opp alle grønnsakene i biter, ca. 2 cm, skåret på skrå. Finhakk chili og vårløk. Stek dette i en wok eller en tykkbunnet gryte med litt rapsolje. Rør rundt et par minutter. Ha så i sausene og koriander. Og vips, der var det et fantastisk godt tilbehør til fisk eller kylling.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits