Enkel Cæsarsalat

Dette er en enkel versjon av cæsarsalt, men du så god. Perfekt til lunsj, forrett eller som en middag sammen med f.eks. kyllingbryst.

Her vil jeg sikkert få noen kokker på nakken når jeg sier at jeg ikke lager dressingen selv, men jeg sverger kun til en cæsardressing, og det er Cardini's Original Caesar dressing. Den er kjempegod. Jeg lager forøvrig mine egne kruttonger, så da er jeg vel tilgitt allikevel.

Forrett til 4 personer:
1 stor romanosalat
fersk parmesan
Caesardressing
Hjemmelagde kruttonger

Jeg skriver ikke opp mengden her for det er opp til hver enkelt hvor mye parmesan og kruttonger man vil ha. Og man velger også selv hvor mye dressing man vil bruke, men det er viktig at man blander inn dressingen i salaten før man fordeler den på tallerkenen. Bruk en ostehøvel, eller en potetskreller, og lag flak av fersk parmesan som legges over salaten. Legg til slutt over de avkjølte kruttongene.

Hjemmelagde kruttonger:
Bondebrød
Hvitløkfedd
Rapsolje
Maldoonsalt

Del opp ønsket mengde brød i terninger ca. 1x1 cm. Ha oljen og hvitløken i en panne. Legg i brødbitene, og bland godt. Stek til brødet er gyllent. Avkjøl og ha over salaten.

 
Foto: Rimmis
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits