Rødbetforrett

En fantastisk enkel forrett,  som smaker himmelsk. Og den er veldig lett å lage. Det som tar litt tid er å bake rødbetene, men retten blir aller best hvis man baker gønnsaken på forhånd.

Til 4 personer:
4 rødbeter, mellomstore
2-3 ss snøfrisk
6 sp matfløte
Balsamicoglace
Frisk koriander

Bak rødbetene i ovnen på 225 grader i 45 min. Avkjøl deretter og ta av skallet. Del ti tynne skiver og legg på 4 tallerkner. Pisk fløten slik at den er halvstiv, ikke helt krem. Bland så i romstemperert snøfrisk. Ha sausen over rødbetene, og pynt med balsamicoglace og koriander.


Foto: Rimmis




Én kommentar

matgladilavkarbo

03.04.2013 kl.23:18

Ser jo at rødbeter er noe som må prøves ut, spennende ;)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits