Philadelphiasmør

I påsken var vi på en helt herlig restaurant i Stockholm, Nybrogatan 38. Der hadde de et smør som var helt fantastisk. Jeg spurte hva de hadde gjort med det og svaret var at de bare hadde psiket det opp. Men jeg tror de hadde tilsatt noe mer i smøret for å gi den gode smaken. Så jeg måtte jo prøve på dette hjemme og har kommet ganske nær det vi fikk. Det er viktig å bruke godt smør her.

200 g Kvitseidsmør, eller annet godt smør
2 ss Philadelphia

Pass på at smøret og osten holder romtemeratur. Rør det så med en håndmikser i 5 minutter. Ha det i en liten serveringsskål.

Dette smøret holder lenge i kjøleskapet og er godt på brød, til grønnsaker, grillet kjøtt, etc.


Foto: Rimmis

Matprat
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits